zondag 7 november 2021

Posted in Algemeen

OPEN DEUR en Demo shoot – 14.11.2021

Op zondag 14 november is er een demo shoot in de schietstand Zilverberg te Kontich in samenwerking met wapenhandels Gun & Goodies, Nikabi en PRS van 10-18u. Tijdens de demo shoot kunt u kennis maken met een verschillende wapens oa. Ruger, Tikka, Sako, Schmeisser, Sabatti , Sig waar mee men kan testvuren.  Andere wapens  oa. CZ, Chiappa, Remington, Strasser, Fabarm, Bergara en custom build wapens staan enkel ter display.

Daarnaast is er ook nog een expo met allerlei accessoires oa. wapenkluizen, wapenkoffers, tools, optiek, labradar,…

Er is een rondleiding voorzien voor kandidaat-leden en begeleiding voor het testvuren.

Deelname aan de demoshoot is gratis(1 )  voor leden Zilverberg en betalend voor niet-leden en enkel mogelijk voor wie de nodige documenten kan voorleggen:

– Wapenvergunning voor het type wapen waar men mee wil schieten + uittreksel strafregister minder dan 1 jaar oud

– Sportschutterslicentie geldig voor de categorie van het wapen

– Voorlopige sportschutterslicentie geldig voor de categorie van het wapen.

Schieten met een dagkaart is niet mogelijk tijdens de demo shoot.

De schietstand is ENKEL OPEN voor demo shoot en reservaties voor het gewoon schieten zijn niet mogelijk die dag.

VERDERE COVID RICHTLIJNEN:

·  Van zodra je de schietstand betreedt, moet je verplicht een mondmasker dragen. Het mondmasker is verplicht voor iedereen (dus ook voor personen met CST ticket) en ook in de schietbunkers en demo ruimten ed.

·  In het cafetaria zijn de maatregelen voor de horeca van kracht, oa: enkel toegang mits een covid safe ticket (mondmasker is dan niet meer verplicht en dan kan u binnen uw drank nuttigen). Bij verplaatsing mondmasker opzetten.

(1) Zilverberg streeft ernaar zoveel mogelijk schutters in optimale omstandigheden te laten kennismaken met de diverse wapens. Een demo shoot is beperkt tot een kennismaking met het wapen. In functie van het aantal deelnemers aan de demo shoot en beschikbare capaciteit op de stand kan het aantal te testen wapens per persoon worden beperkt. Deelname en gebruik van wapens en munitie tijdens de demo shoot is gratis voor leden Zilverberg  en testvuren beperkt tot 5 wapens (2) per persoon en 5 patronen per wapen. Voor niet-leden is deelname betalend en testvuren ook beperkt tot 5 wapens(2) per persoon en 5 patronen per wapen. Voor sommige custom build wapens wordt de munitie tegen kostprijs aangerekend en is apart te betalen aan de wapenhandelaar.

Op de schietstand worden geen wapens verkocht. Wapens zijn te koop bij de deelnemende wapenhandelaars na de demo shoot.

(2) Testvuren Karabijnen .223 en .308 beperkt tot 2 wapens per kaliber per persoon

(3) Testvuren deelnemers kan tot 16:30u, NA 16:30 is het testvuren voorbehouden aan de medewerkers demo shoot

Share Button