woensdag 6 september 2017

Geplaatst in Aankondiging

Smith & Wesson demo shoot zondag 17 september

Op zondag 17 september  komt Smith & Wesson met hun Europese demokit naar de schietstand Zilverberg te Kontich. Tijdens de demo shoot kunt u kennis maken met een dertigtal wapens die ook al werden getoond tijdens IWA 2017. Het gamma pistolen omvat het S&W matchpistool .22 Victory, de M&P shield …. Daarnaast kunt u ook diverse karabijnen uit de MP-15 reeks testen. De revolvers van S&W hebben tijdens meer dan een eeuw al een sterke reputatie opgebouwd. U kunt kennismaken met zowel de klassieke 686 als enkele modellen uit de competition reeks.  Daarnaast is er ook nog een expo waar enkele bijzondere S&W modellen tentoongesteld worden. U kunt daar ook kennismaken met een deel uit het gamma van Leupold kijkers & richtmiddelen. Schietstand Zilverberg blijft ook nog open voor haar leden. Er is een rondleiding voorzien voor kandidaat-leden.

Deelname aan de demoshoot is gratis(1) en enkel mogelijk voor wie de nodige documenten kan voorleggen:

– Wapenvergunning voor het type wapen waar men mee wil schieten + uittreksel strafregister minder dan 1 jaar oud

– Sportschutterslicentie geldig voor de categorie van het wapen

– Voorlopige sportschutterslicentie geldig voor de categorie van het wapen.

Er zijn begeleiders voorzien.  Schieten met een dagkaart is niet mogelijk tijdens de demo shoot.

 

(1) Smith & Wesson streeft ernaar zoveel mogelijk schutters in optimale omstandigheden te laten kennismaken met de diverse wapens. Een demo shoot is beperkt tot een kennismaking met het wapen. In functie van het aantal deelnemers aan de demo shoot en beschikbare capaciteit op de stand kan het aantal te testen wapens per persoon worden beperkt. Deelname en gebruik van wapens en munitie tijdens de demo shoot is gratis dankzij sponsoring van Smith & Wesson. Voor sommige kalibers wordt de munitie tegen kostprijs aangerekend

Op de schietstand worden geen wapens verkocht. De invoerder van Smith & Wesson kent wel bijzondere condities toe voor aankopen bij een erkend wapenhandelaar kort na de demo shoot.

Share Button