maandag 18 november 2013

Geplaatst in Fotoreeks, Nieuwe schietstand

Roofing, roofing en nog eens roofing

IMG_114907u00, mensen van de afzuiginstallatie zijn reeds terug bezig ūüôĀ (terug vroeg uit bed). Ondertussen vandaag, maandag zijn onze mensen van het eerste uur nog altijd roofing aan het branden (de tweede laag). De kraanman, welke aanschietbare plaatgrond aan het storten is in de kokers van de 100 meterstand, jaagt hun wel af om zo snel mogelijk de putten te kunnen vullen op de 25 meterstand. Hilde, die de ‚Äúcatering‚ÄĚ doet en ook ondertussen het volledige ondervlak droogmaakt is een bezige bij die hierin onmisbaar is.

Luc is ondertussen samen met de mensen van Inbev de toog aan het voorbereiden.

Roger rijdt op een aan met gasflessen, buizen, camera’s en tussendoor zit hij nog mee roofing te branden. Dries loopt er af en toe ook rond maar regelt de coördinatie van de afzuiging, grondwerken en logistiek (dit samen met Roger), hij trekt onze foto’s dus zal je hem daar niet veel zien bijstaan. Pierre heeft zijn chirurghandschoenen aangetrokken terwijl Anthony zijn blijnen aan’t verzorgen is van de zij-en bovenkanten in te pekken.

IMG_1146Onze veiligheidsadviseur heeft ons een pluim gegeven voor de perfecte beveiliging tijdens de werken.
Ps: Enkele reacties zijn al binnengekomen hoe professioneel de roofing gelegd werd.

Bij gebrek aan helpers gaan we dan zelf proberen de electriciteitskasten te cableren.
Alle hulp is nog steeds welkom!

Ps: En Roger haalt na de zware dagtaak de verloren voorwerpen op en bezorgt die aan de betrokken mensen, deze keer was het een chakoske… (zie fotoke)

 

(contact Roger 04979 70 333, Hugo thuis 03 295 88 20 en Dries 0475 78 0625)

Roofingswerken deel 2

 

Share Button