zondag 15 mei 2016

Geplaatst in Algemeen

Demo dag Smith & Wesson 4 juni 2016 – 10-18u

Smith_Wesson_3Op zaterdag 4 juni komt Smith & Wesson met hun Europese demokit naar de schietstand Zilverberg te Kontich. Tijdens de demo shoot kunt u kennis maken met een dertigtal wapens die ook al werden getoond tijdens IWA 2016.

Het gamma pistolen omvat het nieuwe S&W matchpistool .22 Victory, de M&P shield ….

Daarnaast kunt u ook diverse karabijnen uit de MP-15 reeks testen. Het nieuw ontwikkelde kaliber .300 Whisper zal ook getest kunnen worden. De revolvers van S&W hebben tijdens meer dan een eeuw al een sterke reputatie opgebouwd. U kunt kennismaken met zowel de klassieke 686 als enkele modellen uit de competition reeks.

Deelname aan de demoshoot is gratis(1) en enkel mogelijk voor wie de
nodige documenten kan voorleggen:
– Wapenvergunning voor het type wapen waar men mee wil schieten + uittreksel strafregister minder dan 1 jaar oud
– Sportschutterslicentie geldig voor de categorie van het wapen
– Voorlopige sportschutterslicentie geldig voor de categorie van het wapen.

GEEN DAGKAARTEN
GEEN VERKOOP op schietstand !!

(1) Smith & Wesson streeft ernaar zoveel mogelijk schutters in optimale omstandigheden te laten kennismaken met de diverse wapens. Een demo shoot is beperkt tot een kennismaking met het wapen. In functie van het  aantal deelnemers aan de demo shoot en beschikbare capaciteit op de stand kan het aantal te testen wapens per persoon worden beperkt. Deelname en gebruik van wapens en munitie tijdens de demo shoot is gratis dankzij sponsoring van Smith & Wesson. Voor sommige kalibers wordt de munitie tegen kostprijs aangerekend
Op de schietstand worden geen wapens verkocht. De invoerder van Smith & Wesson kent wel bijzondere condities toe voor aankopen bij een erkend wapenhandelaar kort na de demo shoot.

Share Button